Belysning - svårt men roligt

januari 29, 2016 14:17 by Admin

I vårt gamla hus hade det varit frestande att inreda tidstypiskt, gammaldags och bara leta fynd på loppis. Men jag vill hellre uppgradera 20-talet eller 60-talet. En sak jag däremot inte tullar på är elen. Belysning kan se ut på olika sätt men säkert måste det bara vara. jordat och allt. Men belysning är inte det lättaste att välja heller. men jag hittade faktiskt en fantastisk sajt, ljustema.se, och de hade verkligen ALLT. jag hittade både taklampor och golvlampor och jag sitter och är småsugen på spotlights också, men det säger Maken är lite av helgerån i vårt hus. Jag har i alla fall beställt några lampor för att se om de kan passa. Vad tycker ni?

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:27