Fönsterbyte

augusti 8, 2017 15:40 by Admin

Familjen har en stuga som vi alltid spenderar mycket tid vid under sommaren. Den är inte speciellt stor men räcker gott åt oss i familjen. Visst det brukar att bli ganska tajt men det är enbart mysigt och hjälper oss att lära känna varandra bättre. Stugan ligger vid en liten sjö i en skogsdunge i Värmland med en lång brygga ut mot sjön.  Utsikten hade passat sig utmärkt på en tavla målad i akryl!

Jag och min far brukar vara de som håller efter stugan så att den inte förfaller. Den börjar att bli upp mot hundra år gammal vilket betyder att det oftast är något som behövs att bytas ut. Det vi kommer att ta tag i att byta ut den här sommaren blir fönsterna. Det har förmodligen inte gjorts ett fönsterbyte sen 50 år tillbaka vilket gör att de varken isolerar speciellt bra eller är vackra att titta ut genom.

Som tur är farsan expert på fönsterbyte och har i många år av sitt arbetsliv arbetat med fönsterrenovering av byggnader. Nu är det dags för honom att lära upp mig i hur man bör göra för att få det bästa resultatet. Vi har redan inhandlat de nya fönsterna och de står utanför stugan och väntar på att bli installerade.

Vi har annars fått ordning på det mesta kring stugan som börjar att bli mer och mer modern. Att tänka sig att det inte fanns internet i den förra året är helt omöjligt just nu. Det kan absolut vara underbart med semester och att koppla av men det behöver nödvändigtvis inte betyda att man måste koppla ner sig!


Just nu värderat 2.7 av 12 människor

  • Currently 2,666666/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:31