Lediga kontor i Uppsala

augusti 8, 2017 14:03 by Admin

Mitt arbete kommer att byta lokal efter att de har letat efter lediga kontor under en längre period. Vi har snabbt lyckats att växa i samband med att vi har expanderat våra tjänster vilket gör att nuvarande kontoret är för litet. Jag har varit med redan från början när vi inte hade många anställda på kontoret men det senaste året har en drös människor börjat.

Det kommer att bli spännande att få ett nytt kontor och gå från öppet kontorslandskap för min del till ett eget kontor. Jag tror att det underlättar mycket för mig som har koncentrationssvårigheter och lätt tappar fokus på arbetsuppgiften. Vilket kommer att göra mig mer produktiv och hinna få göra saker mer grundligt.

De letade efter lediga kontor under hela våren men var kräsna att de skulle ha moderna lokaler tillsammans med ett stort kök. Till slut fann det den som bestämdes att vi nu ska flytta till och jag har redan besökt det för att succesivt flytta ett par möbler och kontorsvaror.

 Jag kommer även att få flera skärmar att kunna arbeta på till min dator. Det gör att jag kommer att få en bättre överblick på allting i realtid samtidigt som jag sitter i exempelvis mejlinkorgen för att arbeta. Tidigare har jag endast haft en skärm och det har stundtals blivit rörigt när man har många program öppna samtidigt.

Kommer att ha flyttat ut allting från det tidigare kontoret i slutet av augusti och vi gör det i olika perioder. Dels för att vi inte har mycket tid att lägga åt sidan för det men också att det blir inte lika jobbigt att ta allting i en sväng.


Just nu värderat 3.0 av 5 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:30