Magasinering i Stockholm

juni 20, 2017 16:12 by Admin

Jag börjar bli trött på att flytta runt och skulle behöva hitta en flyttfirma som sysslar med magasinering i Stockholm. Jag har tidigare skrivit om när jag började plugga i Stockholm och behövde ta mitt pick och pack och flytta. Det som strulade då var att jag bara någon vecka innan fick besked om att jag hade kommit in på universitetet. Kvällen innan fick jag svar på min annons på blocket från en vänlig själ som kunde tänka sig hyra ut sitt rum till mig. Annonsens rubrik löd ”Hjälp en panikslagen tjej i nöd!”. Jag packade det lilla jag kunde samma kväll och körde upp till Stockholm. Vi kom bra överens och morgonen efter började jag plugga på universitet.
Senare på kvällen satt jag och diskuterade magasinering av bohag i Stockholm med omnejd och jag fick tips om att jag kunde söka efter garage och förvara mina saker där tills vidare.
Sagt och gjort, jag hyrde ett garage i flera månader. Kruxet idag däremot är att jag nu har sagt upp min lägenhet i min förra hemstad och den nya hyresvärden behöver en tom lägenhet. Jag behöver därför utrymma den och har lite större möbler som jag skulle behöva magasinera en längre period. Någon där ute som har förslag/tips på bra lösningar till mitt dilemma? Har enbart tre krav och det är: 

  1. Att det är i Stockholm med omnejd
  2. Ska inte kosta för mycket
  3. Och att företaget inte har någon bindningstid.

 Har känt mig enormt stressad, och som vi alla vet är stress en allvarlig sjukdom som enligt forksnign kan leda till tidig död (https://www.hjart-lungfonden.se/Forskning/Aktuell-forskning/Forskning-om-riskfaktorer/Forskning-om-stress/?gclid=CLe46N3LzNQCFcxDGAodmfEKGw). Så var så snälla och hjälp mig, tack!J


Just nu värderat 3.2 av 13 människor

  • Currently 3,153846/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:31