Pfaff symaskin lockade

september 8, 2017 17:30 by Admin

Jag kom över en grym Pfaff symaskin häromdagen och kom att tänka på att det har börjat att bli mer populärt att man skapar sina egna kläder med hjälp av symaskiner. En idé som jag uppskattar att man får leka modedesigner i hemmet. Något som är perfekt för någon som mig som ofta sprudlar av kreativitet. Även en bra syssla som hobby på fritiden för att döda lite tid.

Har inte använt en symaskin sen jag gick i syslöjden när jag gick på högstadiet men vill tro att jag var ganska duktig på den tiden. Jag hade säkert kunnat liva upp alla dessa tekniker som jag lärde mig då för att börja skapa egna kläder.

Enda problemet som jag ser det är att en symaskin är ganska dyr och om jag nu skulle råka tröttna efter en kort stund känns det som mycket bortslösade pengar. Det är ju det som är det svåra för att komma till skott med att börja en ny hobby. Man vet aldrig om man kommer att uppskatta den lika mycket som man tror innan.

Om jag hade börjat hade jag förmodligen börjat enkelt med att skapa enklare t-shirts för att sen arbeta sig upp mot skjortor och klänningar. Man kanske är en naturbegåvning utan att man verkligen har fått chansen att blomstra ut.

Hör med min bekantskapskrets ifall det finns någon som kan tänka sig att låna ut en maskin alternativt att de säljer den till ett bra pris. Känner det att jag inte kan rättfärdiga för mig själv att jag köper en dyr helt ny symaskin. 


Just nu värderat 3.0 av 5 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:30