Solel, solceller i Malmö

september 22, 2017 18:04 by Admin

Bara jag som har tänkt på hur dyrt det på längden egentligen är med elektricitet? Har funderat på det ganska länge och upplever att det just nu är sådana ockerpriser. Finns inte jättemycket man kan göra åt det som privatperson kanske utan att man skulle behöva lägga en större investering. 

Min lokala matbutik har börjat med något fiffigt för att minska elkostnaderna. De har satt upp solceller på taket över sin butik i Malmö för att utnyttja energin från solen istället. Vet dock inte hur mycket energi det kan lyckas producera men eftersom de har ett sånt stort tak kan de ju självklart täcka upp det med många celler.

Förhoppningsvis kommer flera butiker i Skåne att använda sig av solceller inom den närmsta framtiden. Billigare i längden och bättre för miljön kan jag också tänka mig. Men som sagt kan vara svårt för en person med ont om solljus och yta för att ha en liknande rigg av solceller.

Brukar försöka att vara så miljömedveten som jag kan och undvika att slänga för mycket mat. Så uppskattar verkligen när ens matbutik väljer att anpassa sig för miljön! Märker att solel här i Skåne börjar bli alltmer populärt på den senaste tiden. Kanske för att vi har så bra väder under stora delar av sommaren om man jämför mot resterande delar av Sverige.

Så ta mitt råd att göra ert bästa för miljön och arbeta tillsammans för att förbättra framtidens miljö.


Just nu värderat 3.0 av 6 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:29