Svängdörrar

september 30, 2009 15:45 by Krister

Här på CCSweden-redaktionen får vi ofta in frågor om hur man ökar graden av syltighet i en lokal, exempelvis om man har en nystartad "restaurang" där man tänkt servera "mat" till hungriga "gäster". Som "professionell" "inredare" skulle mitt första "tips" vara att förse stället med svängdörrar. Finns det någon som andas sylta mer än en uppsättning svängdörrar som avgränsare mellan serveringsdisken och "köket" - skulle vi påstå att det gör det minsann inte!


Grafen visar tydligt att svängdörrar har en direkt inverkan över hur mycket sylta en lokal är

Så ta det tipset med er och använd det klokt! Varsågoda!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live preview

juni 30. 2016 05:02