Var kan jag köpa en billig kontinentalsäng online?

maj 24, 2017 10:02 by Admin

 

Vi håller på och renoverar i sovrummet, bygger om garderoberna och tapetserar. Golvet har vi bara slipat ner och sedan gjort en ny behandling på, det kommer blir jättebra! Men som alltid när ma börjar renovera och måla så inser man att den gamla färgen faktiskt inte år så vit som man faktiskt trodde. Så nu bär det av till färgaffären igen för snickerifärg och takfärg. Det kommer verkligen bli en helrenovering!

När vi bestämde oss för att göra om sovrummet så bestämde vi också att det var dags att byta säng. Vi vill verkligen ha en kontinentalsäng, dels för att de ser så himla lyxiga ut och dels för att de är så underbart bekväma. Vi har varit och provat kontinentalsängar i massor med olika butiker men alla är ju så himla dyra! Därför har vi börjat titta runt lite på nätet nu för att se var vi kan köpa en billigare kontinentalsäng som fortfarande är riktigt snygg. Vi har inte riktigt kommit överrens om färgen vi vill ha på sängen än. Jag vill gärna ha en lite ljusare säng men min man tycker att det hade varit mer praktiskt med en mörkare säng ifall den blir smutsig. Det är ju inte så lätt att tvätta dem precis! Vi kanske kompromissar och går på en mellannyans.

Det som är bra med att vi har gått och provat så många sängar är att vi verkligen vet vilken fasthet på sängen vi vill ha. Jag har aldrig tänkt på fasthet innan jag skulle köpa en kontinentalsäng, alla madrasser jag tidigare köpt har jag bara provat och sedan inte funderat så mycket över. Vi har också kommit fram till att vi vill ha olika hårdhet på våra madrasser, det är ju verkligen perfekt med den här typen av sängar då för de går ju att kombinera precis som man vill!

Det finns många modeller och prisklasser av kontinentalsängar även på nätetn, det är en djungel! JAg hoppas vi hittar något som vi båda gillar och som vår budget tillåter.  


Just nu värderat 3.0 av 5 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 03:31